Vår fiende är kulturmarxismen i allmänhet och Frankfurtskolan i synnerhet.

Här får vi av Karl-Olov Arnstberg (KOA) den fulla bakgrunden till vår belägenhet idag i politiskt/ideologiskt hänseende. Fundamentet är kulturmarxismen, och på detta fundament står ursprunget till alla idag existerande riktningar (oavsett vad de kallas) inom den politiska korrekthetens (PK) hegemoni.

På fundamentet står Frankfurtskolan, en stor motbjudande hink fylld av vänsterintellektuell lömsk illvilja, metodiskt organiserad lögn, skenhelig arrogans, ful manipulation, systematisk faktaförvanskning, välförklätt genuint hat gentemot Europas historiska, kulturella och religiösa arv och ursprung samt ett bottenlöst förakt för sanning och meningsmotståndare.

KOA belyser skolans beslut att gå ”den långa vägen” och erövra det västerländska samhällets institutioner. Detta har i princip pågått under de sjuttiosju åren sedan andra världskrigets slut. Stillsamt och relativt diskret under de första fyrtiofem åren (1945-1990), men med stark acceleration under de senast trettiotvå åren (1990-2022).

Idag behärskas huvudparten av västerlandets stater och statsförvaltningar (sammanfattat under det gemensamma namnet ”det västerländska PK-etablissemanget”) av denna intellektuella cancer, som bedrar och förtrycker hela västerlandet befolkning. Dess främsta redskap och mest effektiva verktyg är World-Wide-MSM, den totalinfiltrerade, korrumperade världsmediekolossen till nittiofem procent ägd av den västerländska PK-oligark-maffian, bestående av US-dollarmultimiljardärer till ett antal understigande etthundra personer.

Det är alltså där vi som lever idag har hamnat, efter världshistoriens största och mest framgångsrika PSYOP. Två bakslag har denna osannolika hydra drabbats av i modern tid. Dels Donald J. Trumps ämbetstid som POTUS 2017-2020, dels Elon Musks köp av Twitter nyligen (så stort är detta fast det inte framkommit än).

Vår fiende är alltså kulturmaxismen i allmänhet och Frankfurtskolan i synnerhet. Huvudfienden i den praktiska verkligheten i vardagen är det västerländska PK-etablissemanget och dess MSM i första hand, men även den utbredda okunnigheten och ibland rena dumheten i breda folklager.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s