World Economic Forum (WEF) – Det största hotet mot Sverige.

.

Ett mysigt och trevligt tonsatt sommarpratarprogram av ingenjören och entreprenören Hans Erixon. Det politiska innehållet i programmet är samtidigt en flammande väckelsepamflett och varningsappell mot den livsfarliga globalist-hydran WEF och dess demoniske führer Klaus Schwab.

Erixon har lagt ned ett enormt arbete under lång tid på att kartlägga det farliga maktcentret WEF och dess giftiga påverkan på delar av världssamfundet och subversiva inverkan på FN, multinationella storföretag och internationella NGO:er.

I vårt land är Erixsons upplysningsarbete oerhört viktigt och betydelsefullt, då kännedom, kunskap och information är mer eftersatt i vårt land, eftersom Sverige är en stat och ett samhälle som är djupt marinerat i socialism, politisk korrekthet, konsensuskultur, en monolitiskt samhällsstyrd massmedia och ett osedvanligt agendadrivande PK-etablissemang, som övervakar det mesta i civilsamhället och medborgarnas förehavanden.

Det förhöjda hotet mot Sverige, nationen, samhället och medborgarna ligger främst i att en majoritet av svenska politiker (och även ämbetsmän i den svenska Djupa Staten) är korrumperade av den västerländska oligarkins ombud och företrädare, är generellt lågutbildade och dåligt informerade, saknar egen ekonomisk bas, är maniskt konsensusinriktade och utpräglat konflikträdda samt  har mycket låg integritet.

Allt detta sammantaget gör Sverige till ett idealobjekt för såväl inflytande som experiment från Klaus Schwab, hans WEF och alla andra oligarkintressen i hela den västliga världen.

Allt som Hans Erixon redovisar i programmet är viktigt för svenskarna i gemen att ta till sig och ta omedelbar varning av. Sverige är under stor press och kommer så att vara under hela återstoden av innevarande mandatperiod, och sker inget stort paradigmskifte i de allmänna valen 2026 i vårt land, kommer därefter Sverige att bli en lättplockad frukt för Klaus Schwab och hans stora globalistiska generalstab.

Det är oerhört viktigt att Hans Erixons angelägna budskap sprids över hela Sverige på så många sätt som möjligt och till så många människor som det bara går.

Lämna en kommentar