Den västerländska oligarkin, USA:s Djupa Stat och Europeiska Unionen måste dö.

KOA gör en bra sammanfattning av varför den västerländska oligarkin måste inte bara störtas utan fullständigt krossas och utplånas.

Det i sin tur förutsätter att det sker en revolution i USA, och då inte en sådan à la Ryssland 1917 utan en efter modell av den i Nordamerika 1775-1783. En sådan måste sedan följas av en fullständig tillintetgörelse av den Djupa Staten in i minsta cell.

Motsvarigheter måste sedan också ske i alla västeuropeiska stater, vilka efter sin transformation tillsammans måste demontera EU helt och hållet och ersätta det imperiebygget med en liten europeisk kopia av WTO, med enda syfte att främja fredlig handel och ekonomisk utveckling.

För att förebygga att nya problem uppstår efter städningen av Västerlandet, måste effektiv lagstiftning i form av antitrustregler komma på plats, så att samhällshotande företeelser i företagsform som BlackRock, Vanguard och State Street aldrig kan skapas. Detsamma gäller för konstruktioner som exempelvis The Bill & Melinda Gates Foundation och Open Society Foundation samt även alla former av NGO:er med liknade syften. Lika viktig är uppgiften att fullständigt slå sönder och krossa strukturen på västerländsk MSM, genom smarta ekonomiska straffsystem mot PK-hydrorna och nya positiva ekonomiska morötter för framtidens oberoende och opartiska medier i folkets tjänst.

När Västerlandet har återupprättat sig självt genom skapandet av starka självständiga nationalstater med hög grad av direktdemokrati, måste man sedan i samarbete med andra stora intressegrupperingar i världen, som t.ex. BRICS, se till att helt sanera den genomkorrumperade FN-organisationen.

Egentligen skulle det vara så självklart att man inte skulle behöva nämna det, men sist och slutligen måste naturligtvis det militär-industriella komplexet och den västerländska oligarkins pansarnäve NATO upplösas, vilket för övrigt borde ha skett redan år 1992 när behovet bortföll.

Lämna en kommentar