VI SKA SLÅ VAKT OM VÅRT SVERIGE UTIFRÅN OCH INIFRÅN!

 

Att det muslimska partiet Nyans nu har registrerat är ingenting nationellt sinnade högerkonservativa bör beklaga. Det är bara av godo att partiet kommer att ta väljare från Socialdemokraterna och Miljöpartiet, även om storleken kan vara nog så svår att förutse. Hur det taktiska upplägget kommer se ut blir nog tyligt ju närmare nästa val vi kommer. I bästa fall kan partiet nog ta c:a 10-20 procent av S tilltänkta röster och dessutom tillräckligt många röster från Mp för att det partiet ska mista sin plats i riksdagen. Lyckas man med det kan det betyda att Nyans får representation i riksdagen med runt 16 till 20 mandat. Om det är priset för att få ett försvagat socialdemokratiskt parti och bli av med Miljöpartiet i riksdagen är det billigt. Runt 20 jihadister i ett parlament med 349 platser är inte så särskilt oroande.

När det gäller Mikail Yüksel och hans parti behöver man inte hänga upp sig så mycket på det här med Grå Vargarna, för de är trots allt en marginell grupp. Vad som istället utgör ett stort hot mot Sverige och som måste bli noggrant bevakat, kontrollerat, uppmärksammat och bekantgjort för svenska folket fortlöpande, är Yüksel och Nyans kopplingar till Recep Tayyip Erdoğan och den turkiska staten i såväl politiskt, ekonomiskt som underrättelsemässigt avseende. Här ligger det stora problemet för Sverige, inte att det eventuellt kan komma att sitta tjugo jihadister i riksdagen. Kom ihåg att det bara är svenska medborgare som har rösträtt i riksdagsvalet. Det antalet kan komma att gradvis öka, men det tar tid och längre fram kommer det problemet att elimineras liksom att någon påfyllning inte kommer att ske.

Om man nu vill spekulera i nästa riksdagsval, kan man skissa på att S får runt 19 %, Nyans får runt 6 %, C runt 8 % och V får runt 8 %, vilket ger 41 % för det nya rödgröna blocket (V = mörkrött, S = ljusrött, N = islams gröna färg och C = ekologiskt grönt). L och Mp åker ur riksdagen och det blir således 59 % kvar åt resten av partierna. Om då Moderaterna får runt 20 %, Kristdemokraterna får runt 8 %, Övriga får runt 1,5 % och Sverigedemokraterna får runt 29,5 %, då får det blå-blågula blocket betryggande majoritet i kammaren och en ny regering kan träda till. Intressant är också att det nya blockets beståndsdelar blir lika stora, med 29,5 % för den blå halvan (M + Kd) och 29,5 % för den blågula halvan (Sd). Det kommer bli riktigt bra för Sverige till att börja med, och något rejält för kommunister, socialister, nyliberaler och islamister att bita i.

 

Kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s