Vägen bort från det osunda transspektaklet.

Det är inte otänkbart att det finns ett mindre antal människor i världen som bär på ett slags spöke i sitt huvud som får dem att tro att de tillhör det motsatta könet. Det man verkligen behöver ta reda på ordentligt är om detta beror på en psykisk defekt i hjärnans själva inre funktion (alltså inte en skada på hjärnan), eller om det är en somatiskt betingad avvikelse som exempelvis en svår hormonstörning eller liknande, som i sin tur angriper hjärnans funktion och orsakar vanföreställningen. Det är en viktig uppgift för skolmedicinen att reda ut denna frågeställning uttömmande grundligt, för att därefter kunna ta fram en verksam behandling i syfte att förebygga uppkomsten av detta problem.

Det man måste ha klart för sig är att problemet i sig är försvinnande litet inom dagens världsbefolkning om cirka åtta miljarder individer, och huvudsakligen koncentrerat till den åttondel av världen som utgörs av Västerlandet. Att det blivit en stor medial fråga i västerlandet beror på ett medvetet arbete från de krafter som vill omdana världen efter sitt tycke och sin vilja. Det har sin rot och sitt ursprung inom det som till vardags brukar kallas för den politiskt korrekta globalismen, som drivs av den västerländska oligarkins huvudmän, deras företag och de västerländska politiker som står i deras tjänst, samt den västerländska mainstreammedia som till 97 procent ägs av den västerländska oligarkin.

Det är viktig att förstå att denna propaganda från det stora och mäktiga globala PK-etablissemanget inte är skapad av någon som helst omtanke om de stackars människor som lever med det hjärnspöke som plågar dem med sin könsdysfori. Det är istället endast ett av verktygen i den onda maktens stora verktygslåda som redan innehåller t.ex. klimatpanik, pandemiskräck, energihysteri, fake news, Internet-censur, livsmedelsmanipulation, digital världsvaluta, vaccinpass, 15-minutersstäder, massövervakning, AI-teknik och förgiftningen av den akademiska världen. Verktygslådan innehåller också mycket verksamma ideologiska droger som exempelvis genusnonsens, woke-flum, identitetspolitik, rabiatfeminism, postmodernism, HBTQI+, skenbara men helt innehållslösa värdegrunder, intersektionalitet och självcensur. Alla dessa verktyg, inklusive sponsringen av könsdysfori, är bara olika medel för att i slutändan säkra den totala kontrollen över människornas sinnen och det offentliga rummet.

Orsaken till att PK-flummet idag dominerar människornas vardag i västerlandet är att det globalistiska etablissemanget behärskar MSM totalt, men globalisterna själva, deras köpta politiker, de medlöpande kulturpersonerna, journalisterna och byråkraterna är bara en mycket liten minoritet i det västerländska samhället idag. Utan den totala kontrollen över de etablerade medierna skulle deras makt vara synnerligen begränsad, eftersom de själva utgör en så liten del av valmanskåren i de demokratiska staterna.

Därför är det viktigt att de alternativa medierna växer, breder ut sig och på allvar tar upp kampen med det ondsinta och skadliga PK-monopolets alla delar: papperstidningar (ex. DN, SvD, AB, Expressen), etermedierna (SVT/SR, TV4 m.fl.) och de stora sociala mediedrakarna (Google, Facebook, YouTube etc.). Under tiden de växer och påverkar opinionen är det viktigt att alla medvetna människor/skattebetalare/medborgare/väljare förstår vikten av kampen mot de destruktiva krafterna och klart och tydligt står upp emot dem.

Ett väsentligt led i denna kamp är att aldrig köpa något påstående från PK-maffian och dess hejdukar inom statsförvaltningen, den politiska sfären, medierna, kulturetablissemanget, utbildningsväsendet eller sportens värld.

Det är därför viktigt att alltid kalla en spade för en spade, och att alltid klart, bestämt och tydligt avvisa och förkasta all form av flum, både uppenbart och förtäckt.

I könsdysforifrågan räcker det med;

1. att man alltid kristallklart entydigt slår fast att det bara finns två kön – man och kvinna – och att dessa en gång för alla fastslås vid födseln enligt den vetenskapligt iakttagna och fastslagna observationen i den individens DNA-sekvenser.

2. kategoriskt alltid hävdar att det inte går att byta kön oavsett hur mycket hormoner man trycker i sig och hur mycket man än stympar sig fysiskt, d.v.s. att en man inte kan bli en kvinna lika litet som att en kanariefågel som sitter på sin pinne plötsligt förvandlas till en dvärgsilkesapa.

3. att den enda logiskt hållbara ståndpunkten är att biologiskt och juridiskt kön alltid bara kan vara detsamma, eftersom det sistnämnda ska utvisa det förstnämnda.

4. att vetenskapen med rätt avvägda forskningsanslag förhoppningsvis en dag kan finna vägen till att bota könsdysfori.

Lämna en kommentar