Den politiska polariseringen är ett intet mot den konfrontation som är på väg i verkligheten.

 

Hela 7-klövern är helt inkompetent att hantera riktiga problem som t.ex. massinvandringen, den epidemiska kriminaliteten, det totalt misslyckade managementsystemet inom sjukvården och polisväsendet och det undermåliga underhållet av infrastrukturen, för att sedan inte tala om den fullständigt urspårade svenska flumskolan. Sverigedemokraterna försöker att få till ett slagkraftigt konservativt block, men måste gå väldigt försiktigt fram för att inte oroa de två lättskrämda och ängsliga högerliberala partierna M och Kd.

Emellertid håller tiden på att rinna ut för det räddningsprojektet, i samma takt som Sveriges ekonomi hotas av skenande kostnader och annalkande lågkonjunktur. När dessa enorma krafter drabbar Sverige med full kraft samtidigt, kommer det att vara för sent och blir övermäktigt för Sverigedemokraterna att ensamt rädda landet.

Det är då den riktiga konfrontationen kommer att utlösas, men den kommer inte att äga rum i Riksdagen mellan 7-klövern och Sverigedemokraterna utan kommer stå mellan 7-klövern och alla besvikna, missnöjda, förbannade och hämndlystna medborgare som kommer kunna räknas i miljoner. Det kommer bli en riktig konfrontation som det svenska PK-etablissemanget inte kommer överleva, och när det sker kommer omvärlden häpet att fråga sig; ”In Sweden – Sweden – can you believe that?

DET GODA SAMHÄLLET

Richard Sörmans artikel här på Det Goda Samhället (30/10) om att vara konservativ och höger men ändå god, kan ifrågasättas som strategi för att åstadkomma önskade förändringar på det politiska området. Att kunna blidka och förlåta dem med motstående uppfattningar vilka nu till äventyrs börjar känna förändringarnas vindar blåsa är en strategi som, såvitt jag känner till, aldrig har lyckats tidigare i historien. Altruism är en vacker tanke men har aldrig varit framgångsrik utan ett balanserande element av krav på dem vilka omfattas av denna altruism.

Godhetsproklamationer och tolkningsföreträde har alltid varit ett mycket tydligt signum för vänstern, liberaler, med flera då de skoningslöst stigmatiserat sina meningsmotståndare, denna indoktrinering från vänster har trängt så långt in i det svenska folkets medvetande att vi nu står inför ett paradigmskifte som inte ger utrymme för snällhet och altruism. Vi behöver mer polarisation.

Visa originalinlägg 632 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s