Sluta lyssna på de politiskt korrekta, rädda Sverige istället!

Vi behöver inte ta upp tid eller uppmärksamhet på migrationsposörer som Andreas Johansson Heinö och andra mediala linslöss. De torgför inte i första hand sina åsikter ur ett humanitärt perspektiv utan för att själva må bra och exponera sina klädsamma PK-ståndpunkter för likasinnade. Sveriges totala migrationsbudget hade kunnat hjälpa alla världens flyktingar på plats, vilket Hans Rosling visade. Vad som aldrig framkom då är att Sverige inte har råd med den summa som kommer bli resultatet av den förda politiken. Svensk statsbudget och svensk samhällsekonomi kommer på sikt att haverera, och efter det kommer Sverige inte att kunna hjälpa någon. Det värsta är inte själva haveriet utan konsekvenserna. Vi kommer lokalt och bara exklusivt i Sverige att få se och uppleva scener och tragedier som inte förekommit i fredstid i Europa sedan 1930-talet i Tyskland. Danmark, Norge och Finland kommer att låta vakta sina gränser mot Sverige, inte av sin polis och tull utan av sin militär. Det finns nu ingen tid att lyssna på Andreas Johansson Heinös och hans gelikars gråtmilda flum. All kraft måste inriktas på ett regimskifte i landet snarast möjligt. Därefter stängda gränser, tvärstopp på all invandring, stor mobilisering för att spåra och utvisa alla de hundratusentals personer som uppehåller sig i landet illegalt och repatriering av alla som inte uppfyller kraven i FN:s flyktingkonvention. Det är enda sättet att undvika statsbankrutt och statens fall.

DET GODA SAMHÄLLET

Richard Sörman

Är de svenskar som förespråkar en fortsatt generös flyktingmottagning beredda att ta ett moraliskt ansvar för de konsekvenser som en sådan politik kommer att medföra? Är de beredda att säga att gängkriminalitet, rånade ungdomar, våldtagna kvinnor och bostadslösa pensionärer (och mycket annat) är ett pris som är värt att betala? Det är hedersamt när en immigrationsförespråkare som Andreas Johansson Heinö erkänner att immigrationen medför ”svårigheter”. Men är han beredd att ta moraliskt ansvar för de offer som immigrationen kräver?

Begreppet ”moraliskt ansvar” brukar användas för att beteckna det ansvar man tillskriver människor som ska vara vuxna och förståndiga nog att göra skillnad mellan rätt och fel och att förstå de moraliska konsekvenserna av sina handlingar. Ämnet vuxenhet och förstånd är intressant, men jag tänkte här säga något om konsekvenserna. Klarar vi av att se och att erkänna de konsekvenser våra politiska ställningstaganden medför för oss själva och andra…

Visa originalinlägg 819 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s